Protokoll V&V Dental Covid-19

Örömmel jelentjük be, hogy május 15-én, péntektől kezdve újból megnyitjuk a klinikánkat. A V&V Dental klinika csapata minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a legnagyobb odafigyeléssel kezelje az új, és a klinika nyilvántartásában szereplő betegek fogászati ​​vészhelyzetét.

Gondosan elökészítettünk mindent, hogy a lehető legnagyobb biztonság és kényelem mellett továbbra is minőségi fogászati ​​kezeléseket kínáljunk Önöknek.

Íme, néhány ezen időszak alatt bevezetett szabály, amelyet szigorúan be kell tartanunk:

 1. A klinikára csak telefonos egyeztetés alapján érkezzen. Ha bármilyen információt szeretne kérni, kérjük, hívja a klinika telefonszámát, vagy írjon nekünk üzenetet a facebook oldalra (messenger).
 2. Ha időközben akut légzőszervi fertőzés jeleit vagy tüneteit tapasztalja, hívja a recepciót új programálásért.
 3. Jöjjön kíséret nélkül a megbeszelt időpontra, kivéve a gyermekeket és a különleges igényű személyeket, akik csak egy kisérövel érkezhetnek. A kísérő ugyanazokat a szabályokat követi, mint a beteg.
 4. A telefonos megbeszélés alkalmával megválaszol egy sor járványügyi kérdést, amelyre őszintén és felelősségteljesen kell válaszolnia.
 5. Mosson alaposan fogat.
 6. Érkezen pontosan legfeljebb 10 perccel a tervezett programálás időpontja előtt, hogy elkerülje a váróterem zsúfoltságát.
 7. A rendelő elötti padot a sajat felelösségére haszálja nert nem fertötlenitsük.
 8. A lehető legkevesebb személyes tárgyat (zacskó, táska, szemüveg, telefon stb.) hozza magával, mert ezek recepción külön tárolóba kerülnek a kezelés idejére.
 9. Viseljen arcmaszkot, amikor a klinikára érkezik.
 10. A látogatás során kérjük, tartson 1,5 méter távolságot a klinika személyzetétől.
 11. A klinika bejáratánál kérjük, törölje le cipőjének talpát a klór alapú fertőtlenítőszerrel átitatott szőnyegen, majd huzza fel a cipojere az eldobható muanyag zsákot.
 12. Kérjük, fertőtlenítse a kezét fertőtlenítő oldattal vagy mosson kezet szapanal 30 másodpercig.
 13. A kezelő egységbe való belépés előtt vegye fel a védőeszközöket az egyénileg kikészített csomagolásból (maszk, fejvédő, eldobható köpeny).
 14. A recepción megmérik a hőmérsékletet, amelynek 37,5 fok alatt kell lennie. Ha a testhőmérséklete magasabb, a kezelés elhalasztodik.
 15. Kérjük, viseljen megfelelő védőmaszkot a klinika látogatása során, ezt csak az orvos kérésére közvetlenül kezelés megkezdese elött szabad eltávolítania.

A V&V Dental csapata a lehető leghamarabb felveszi a páciensek kéréseit és programálásokat készít számukra, hétfőtől péntekig 09:00 és 19:00 közötti időszakban. Az ezen időszakon kívül küldött kéréseket a következő munkanapon válaszoljuk meg. A bevezetett különleges védelmi intézkedések miatt a nap folyamán végzett kezelések időtartama és száma lecsökken. A klinikán a betegeket fontossági sorrend alapján programáljuk, elsőbbséget élveznek a sürgösségi esetek.

Abban az esetben, ha a fogászati ​​sürgősséget a beteg számára elérhető eszközökkel lehet kezelni, vagy ha a páciens számára ezen eszközök gond nélkül beszerezhetőek, a páciens kezelése otthon történik. Ez magában foglalhatja: a szájüreg fertőtlenítését speciális anyagokkal, antiszeptikus oldatok alkalmazását vagy gyulladáscsökkentő/antibiotikumos recept felírását az orvos által.


PROGRAM

A fogászati ​​vészhelyzetek kezelése a V&V Fogászati ​​Klinikán, 2020.05.15-től kezdődően:    

Hétfő – Péntek 08:00 – 20:00 között történik.

A fertőtlenítő protokoll ára 30 RON, mely ideiglenes, kizárólag a SARS-COV-2 járvány idején érvényes, és a következő költségekkel foglalja magába:

 1. Egyszeri használatos kesztyű, maszk, köpeny és fejvédő háló
 2. A munkaterületek és a közös helyiségek fertőtlenítését és sterilizálását, olyan eszközöket és technológiákat használva melyek a maximális hatékonyságot biztosítják a jelenlegi járványügyi körülmények között
 3. A V&V Fogászati ​​Klinika olyan légfertőtlenítő rendszert használ, amely porlasztóberendezés segítségével biztosítja az aeromikroflóra sterilizálását.
 4. Orvosok és aszisztensek egyéni védöfelszerelessel tetötöl talpig.

A beavatkozás elkezdése előtt kötelező kitölteni az alább található dokumemtumokat. A kezelés gördülékenysége miatt kérjük olvassák el a benne elhangzottakat és amennyiben módukban áll, hozzák el magukkal nyomtatott és aláírt formában.

Kérdőív

Acord-GDPR

Beleegyezesi nyilatkozat

Acordul pacientului